Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

martin013

26. 4. 2012 14:31
Fenomén jako Stehno

Pro mě už je to úplný fenomén. Kde kdo, zvláště zde na blogu, má nesmírnou potřebu vytroubit přes profil do světa, že je "pravicově založený". Proboha proč? Vysvětluji si to jedině tak, že si všichni ti "pravicově založení" nejsou tak úplně jistí a musí se v tom neustále (i vzájemně) ujišťovat. Jinak pohádka o úplně pomýleném, ale relativně bohatém zaměstnanci, vůči uvědomnělému podnikateli, který pochopil, ale tře bídu s nouzí v jednáct let starém autě, naprosto spolehlivě pobavila. Možná kdyby té nenávisti a úšklebků ubylo na obou stranách, bylo by hned všem líp. Socialisti zde jednoho dne opět vládnout budou. Demokracie se tomu říká a přirozené střídání vlád různého politického zabarvení. Pro vás to evidentně bude úplný konec světa, v podobě jak ho znáte. Zřejmě se budete dopouštět i různých iracionálních úvah. Tak je zatím dopřejte onomu pánovi, který vás tak rozvrkočil.

7 0
možnosti
D

DixiD

26. 4. 2012 15:14
Milý Martine,

vzhledem k době , kdy byl váš příspěvek vložen, předpokládám, že jste v zaměstnání ( o práci zde nemůže být řeč...) Onen PC, na kterém píšete musel někdo koupit, někdo platí i tu elektřinu a hlavně kdosi platí i čas, který evidentně trávíte neplodným tlacháním na diskusích.

Takže jste státní zaměstnanec, který je placen z našich daní a jen potvrzujete , že je vás příliš mnoho a tudíž jste zbyteční.

Děkuji a. budeme se snažit počty státních zbytečných zaměstanců snižovat.

Začněte přemýšlet, čím se budete skutečně živit.....;-)

2 0
možnosti
JH

boubinek4

26. 4. 2012 13:49
Pane Stehno,

věřte mi, že nejste sám. I když to podle záplavy nenávistné žluči, kterou na vás zdejší pisatelé vylili, tak vypadá. Jsou v tomto státě ještě lidé co si pamatují jak "dobře" bylo za komoušů a v reálném socialismu. Ode mne karma.

4 0
možnosti
H

honer

26. 4. 2012 13:56
Re: Pane Stehno,

Ode mne taky R^R^

1 0
možnosti
T

Tulák123

26. 4. 2012 13:05
Sebedestrukční článek

Když o někom řeknu, že je debil, taky tím nemyslím, že má IQ na úrovni stanovené debility. Je to nadávka. Když někdo řekne, "Zlatí komunisti", je to také pouze nadávka a konstatování katastrofálního stavu současné politiky.

Je krásné, jak se autor rozplývá nad touto hláškou, ale je to dáno asi tím, že se proti ní snáz argumentuje, zatím co obhajouvat současnou vládu se bez lží nedá...

11 0
možnosti
MT

jozko skocdopole

26. 4. 2012 15:51
Re: Sebedestrukční článek

R^ R^

1 0
možnosti
RM

r_o_s

26. 4. 2012 12:51
chm, můj názor

Psal jsem už leckde, že dle jednoho odboráře nemůžeme soudit jiných 100k lidí. Je to jakoby všichni co demonstrovali byli debilové, imbecilové, kreténi co vůbec nevědí jak to chodí. Chápu jejich nespokojenost se současnou vládou, sám také nejsem spokojen. Spousta kroků je velmi frustrující, ale ne proto že by byly neúnosné pro lidi. Jsou frustrující kvůli všem kauzám co vyplouvají na povrch. Každý řadový zaměstnanec co si nese domů 11k-12k čistého je znechucen z odměn, které se běžně rozdávají na ministerstvech. Z toho když vidí kolik se dá za támhle  tamto. Lidé dle mého názoru jsou opravdu nešťastný z toho, že platíme církvi průběžně miliardy dle něčího odhadu a abychom na to jako stát měli, tak lidem zvedneme daně. Lidem prostě nejde do hlavy ta logika.... Proto si jich spousta stýská po svých mladších letech kdy sice neměli ničeho moc, ale alespoň něco jisté.

4 0
možnosti
RM

r_o_s

26. 4. 2012 13:03
Re: chm, můj názor

Komplet otázkou je proč jsou lidé v takové náladě? Proč se naši pravicoví politikové a i jejich stoupenci bojí a straší lidi minulým režimem. Dnešní komunismus by už dávno nebyl komunismem s tanky v ulicích a podobně. Dnes je to jen levicová strana, která je velmi často používána jako úderný strašák. Ovšem do nových voleb TOP09 a ODS mají dalíš "bijáky". Mají Španělsko, mají Portugalsko i Itálii s Řeckem v čele.

Další otázkou je, kde je rozpočtová odpovědnost? O kolik se zvýšila částka na "kalouskově složence" za této vlády?

Proč se i mladí lidé kloní v současné době k levicové politice? Kdo za to může? Komunisté? Sobotka z ČSSD? Tejc? Rath? Paroubek? Zeman? Nebo kdo za to může? Nad tím by se měla současná vláda zamyslet...

8 0
možnosti
PM

KOLDAK

26. 4. 2012 12:40
Čtyřikrát vyšší ceny?

Pivo 1,70 -> 20,-, pražská MHD 1,- -> 32,-, chleba 2,- -> 25,- (a poloviční bochník)  Ale možná zase zlevnily lokomotivy

4 0
možnosti
RM

r_o_s

26. 4. 2012 12:42
Re: Čtyřikrát vyšší ceny?

Chleba poloviční a se spoustou náhražek místo poctivých ingrediencí. :)

2 0
možnosti
EN

elbows

26. 4. 2012 12:35
????

Nějak asi nepostřehl, že to co oni(zaměstnanci) odvádí státu, je jen třetina z toho, co za ně(zaměstnance) odvádíme státu my......hodně štěstí v podnikání, pokud jste ještě nějak nepostřehl že i 2/3 o kterých tvrdíte že odvádíte za ně vy, odvádíte skutečně z vaší, tedy asi jiné kapsy, a ne z toho co pro vás tito zaměstnanci vydělali. Předpokládám že vaši zaměstnanci si u vás dokonce ani nemusejí vydělat na placenou dovolenou a tu jim také hradíte ze svého.

2 0
možnosti
H

habit-.!..

26. 4. 2012 12:43
Re: ????

... ano, slovíčka jsou důležitá, obsah nepodstatný - zamýšlel jste se někdy, proč to tak je? ...proč zaměstnanec odvádí 1/3 a ne všechno? ... je to přesně kvůli prosťáčkům vašeho typu, aby si říkali: "však ty odvody státu nejsou zas tak hrozné, to akorát zaměstnavatel nás odírá"

0 0
možnosti
MT

jozko skocdopole

26. 4. 2012 11:38
Na to mohu jenom konstatovat:

Zlatí komunisti !

A ty platy "10x vetsi" si pichnete za klobouk! Mnoho lidi s tech dnesnich platu zije z ruky do huby.

5 0
možnosti
JA

pefben2

26. 4. 2012 11:56
Re: Na to mohu jenom konstatovat:

... ale za komoušů se živili kaviárem a šampáněm!

Píchněte si plat za kloubouk a jděte na pracák pro podporu! ;-€

1 0
možnosti
ZB

zberanek

26. 4. 2012 11:36
Autor snad píše na objednávku odklonitelům

Autor snad píše na objednávku vlády, tedy politiků odklonitelů.. Nemám sice v oblibě odbory vůbec ne ne jeiich bossy, protože to jsou dle mého názory spíše spolčeni s odkloniteli, než aby pracovali ve prospěch odborářů. Autor si vůbec nevšímá toho, že politici odklonili majetek za několik biliónů Kč. Jistě nechceme tu vládu KSČM, ale kdo těm komunistům nahání voliče?

9 0
možnosti
L

levicak

26. 4. 2012 11:27
taky jsem byl v listpodu na Národní

Ale bohužel musim myslet na zítřek a prokazováná původu majetku holt má v programu KSČM. :-/

6 0
možnosti
RP

Roman Potoczný

26. 4. 2012 11:24
Vynikající článek, Miro ...

... opravdu to tak s některými lidmi je ... není to špatné, je to zoufalé, že tito jedinci mají tu drzost se řadit mezi homo sapiens, když neumí napočítat do pěti a vzývají staré pořádky ... po více, než dvaceti letech od revoluce musím, bohužel, smutně konstatovat, že tupci si nezaslouží, nic jiného, než diktaturu, protože si demokracie neváží ... R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2003x
nechci být obyčejný člověk, dle kampaní ČSSD, ale jsem konzervativně založený, což se jistě každému líbit nebude. Ale co naplat, jsem prostě takový.No a v diskuzi jsem "miraska", i když to asi lze poznat.